EMB-SYSTEM Rendszerház Kft. - Győr

  • Legfrisebb híreink

  • Ismertető anyagaink

  • Popular

   

Be lehet jelentkezni a diszkontáras Windows 8-ért

Megjelent: Szerző: icafe.hu Kategória: Hírek, hasznos információk.

Akiket érdekel a 15 eurós frissítési lehetőség, a Microsoft weboldalán tudják regisztrálni a számítógépüket.

Hétfőtől lehet regisztrálni a Windows Upgrade Offer elnevezésű program weboldalán – jelentette be a Microsoft egy tweetben. Amint arról beszámoltunk, ez a program Windows 7-tel szállított számítógépek vásárlóinak ad lehetőséget arra, hogy kedvezményesen szerezhessék be az operációs rendszer új, 8-as kiadását, amint október végén megjelenik. Hasonló akciót a Vista és a Windows 7 megjelenése előtt is hirdetett a szoftvervállalat – bár a lehetőség neve és a feltételei sosem voltak azonosak –, ennek célja mindig az, hogy az újabb verzióra várakozó felhasználók se halasszák el a PC-vásárlásaikat.

 Ezúttak Windows Upgrade Offer programban azok a 2012. június 2. és 2013. január 31. között vásárolt számítógépek vehetnek részt, amelyeken előtelepített Windows 7 Home Basic, Home Premium, Professional vagy Ultimate operációs rendszer található. Ezek tulajdonosai a Windows 8 őszre várt kiadását követően bruttó 14,99 euróért (az Egyesült Államokban 14,99 dollárért) juthatnak majd hozzá a Windows 8 Pro upgrade, azaz frissítés változatához. Ezért az összegért az új szoftver letöltésére lesz lehetőség a megjelenés napján, a rendszer telepítőlemezét fizikai adathordozón további, egyelőre nem meghatározott díj fejében küldi el a vállalat. A frissítés nem tartalmazza a Media Center csomagot, azt külön tudják megvásárolni majd azok, akik igénylik annak funkcionalitását.

A kifejezetten magánszemélyeknek szóló ajánlat a világ 140 országában vehető igénybe, köztük hazánkban is. Azoknak, akik élni szeretnének a lehetőséggel, a kritériumoknak megfelelő PC-t a Windows Upgrade Offer dedikált weboldalán tudnak regisztrálni legkésőbb 2013. február 28-ig a jogosultságot igazoló adatok, többek között az OEM termékkulcs megadásával. Vásárlónként legfeljebb 5 számítógép vehet részt az akcióban.

A regisztráció és a kulcs ellenőrzését követően a vásárló egy visszaigazoló e-mailt kap, majd a Windows 8 október 26-i megjelenésekor egy újabbat, ez utóbbiban egy, a kedvezményes vásárlást biztosító promóciós kód, valamint a letöltéshez és telepítéshez szükséges információk találhatók. Az új rendszer telepítését a felhasználónak kell megoldania, ebben a jelenlegi információk szerint sem a Microsoft, sem a PC-gyártók nem fognak segíteni.

Noha az ajánlat azoknak a vásárlóknak szól, akik a feltételeknek megfelelő új számítógépet vesznek, a frissítés mégsem csak az új PC-re, hanem bármilyen, a hardverkövetelményeket teljesítő Windows-alapú gépre telepíthető. A feltétel csupán annyi, hogy azon jogtiszta frissítési alapnak, azaz Windows XP SP3, Windows Vista vagy Windows 7 operációs rendszernek kell futnia. A Windows 8 Pro e változatához 90 napos díjmentes támogatást ad a Microsoft.

Forrás: itcafe.hu

18 hozzászólás

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

   
Ön itt van: Home Be lehet jelentkezni a diszkontáras Windows 8-ért

Keressen fel bennünket!

Hívjon minket telefonon:
+36/20/9656-059

Írjon email-t
info@emb-system.hu