EMB-SYSTEM Rendszerház Kft. - Győr

  • Legfrisebb híreink

  • Ismertető anyagaink

  • Popular

   

Elkészült az Office 2013

Megjelent: Szerző: itcaffe.hu Kategória: Hírek, hasznos információk.

Az irodai csomag új kiadásának kiskereskedelmi forgalmazása 2013 első negyedévében kezdődik. Állítólag tényleg lesz iOS- és Android-app is.

A Microsoft tegnap bejelentette, hogy lezárta az Office 2013 fejlesztését, elkészült az új irodai szoftvercsalád RTM- (release to manufacturing) verziója. A vállalat most megkezdi története „legambiciózusabb Office-kiadásának" fokozatos terjesztését a különféle partnerei között, míg a kiskereskedelmi forgalmazás a jövő év első negyedévében, vélhetően január végén, február elején indul.

 

Az Office 365 Enterprise változatát használó nagyvállalati ügyfelek számára a Microsoft már novemberben megkezdi az új funkciók fokozatos bevezetését. A TechNet- és MSDN-előfizetéssel rendelkező felhasználók november közepétől tölthetik majd le a végleges változatokat, míg a frissítési garanciás mennyiségi licenccel rendelkező ügyfelek szintén ekkortól juthatnak hozzá az Office 2013 alkalmazásaihoz, valamint a SharePoint 2013, Lync 2013 és Exchange 2013 termékekhez (melyek ára december 1-jétől jelenik meg a mennyiségi licences árlistában).

A Windows RT-t futtató számítógépek, tabletek vásárlói október 26-tól a csomag e platformra szánt speciális kiadásának, a Word, az Excel, a PowerPoint és a OneNote alkalmazásokat tartalmazó Office Home & Student 2013 RT-nek egy előzetesét kapják meg csupán előtelepítve Ezekre a gépekre a végleges pakk, lokalizált változatban, november és jövő január között válik majd elérhetővé és települ automatikusan.

Az RTM-et bejelentő blogposztban megemlítik azt is, hogy október 19-én indul az Office-frissítési program, melynek keretében azok a felhasználók, akik 2013. április végéig Office 2010-et vagy azt tartalmazó számítógépet vásárolnak, lecserélhetik a csomag e verzióját az Office 2013 egy hasonló kiadására, amint ez elérhetővé válik. A frissítés – eltérően a Windows 8 esetében futó Windows Uprade Offer program feltételeitől – ingyenes.

A Windows SuperSite nem hivatalos, de „megbízható forrásból" származó információi szerint a terjedő pletykáknak megfelelően lesz az új Office-nak iOS és Android platformon futó kiadása is, de csak előfizetéses konstrukciókból lehet majd választani.

15 hozzászólás

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

   
Ön itt van: Home Elkészült az Office 2013

Keressen fel bennünket!

Hívjon minket telefonon:
+36/20/9656-059

Írjon email-t
info@emb-system.hu