EMB-SYSTEM Rendszerház Kft. - GyőrHálózatok tervezése, kivitelezése

Cégünk vállalja újonnan kivitelezendő, vagy már működő informatikai LAN, vagy WAN hálózatok tervezését, kivitelezését igény szerint jegyzőkönyves, minősített teszteleését. Nagy gyakoralttal rendelkezünk kis, és közepes méretű informatikai, és távközlési Struktúrált hálózatok kivitelezésében. Leggyakrabban komplex megoldásként gondolunk a hálózatok kivitelezésére, az aktív eszközöktől, a rendező szekrényeken át a végponti csatlakozókig vállaljuk a komplett kivitelezést, és a rendszer beüzemelését, TIA CAT5, CAT5e, CAT6, CAT6a, CAT7 szabvány szerinti jegyzőkönyves minősítését. Önnek csak használatba kell vennie a megálmodott rendszert.

Hasznos információ Struktúrált hálózatok tervezéshez:

Új struktúrált kábelezés kialakításakor érdemes az elvezetett kábelek megfelelő kiválasztása, hiszen egy megfontolt döntést követően az újonan kiápített kábelezés akár 15-évvel is megnövelheti a felhasznállhatóság idejét. Egy szakszerűen megépített CAT6a, vagy CAT7 típusú kábelezés, és ehhez megfelelő szerelvények alkalmassak a 10Gbps adatátviteli sebességre is melyet jelen pillanatban sok cég a lényegesen magasabb kivitelezési költségű optikai kábelezés kialakításával, valaósít meg kizárólag gerinckapcsolatoknál.

Nem bízik a vezeték nélküli hálózatokban, nehezen vagy rendkívül költségesen oldható meg új hálózati nyomvonal kiépítése?

Cégünk megoldást kínál a fenti problémákra a méltán sikeres és megbízható DEVOLO adapterek, illetve hálózati eszközök segítségével...

 

Lehetséges adatáviteli közegek: Elektromos hálózat, Coax hálózat, Telefon vonal, Csavart érpár...
Felhasználási lehetőségek: Internet, és számítgép hálózat, Digitális jeltovábbítás pl.: ügyfélhívó, stb..., IPTV és internet megoldások hoteleknek intézményeknek.

 

  • Nincs felesleges kábel
  • Nincs feleslegesen alkalmazott vezeték-nélküli (WIFI) hálózat
  • 200-500Mbit/s sebesség
  • Egyszerű adminisztráció, biztonságos adattovábíttás
  • Akár USB-s eszközök adatávitelére is alkalmazható technológia (USB-extender)

Mindehhez a jelenlegi elektromos hálózatot használjuk fel!
Cégünk a komplex megoldásként kínálja a DEVOLO eszközök beüzemelését, helyszíni felméréssel, teszteléssel, infrastruktúra építéssel, ezért kérjük érdeklődésük esetén telefonon keressenek fel bennünket (+36/20/9656-059)!

   
Ön itt van: Home Szolgáltatásaink Egyéb tevékenységek Hálózatok tervezése kivitelezése

Keressen fel bennünket!

Hívjon minket telefonon:
+36/20/9656-059

Írjon email-t
info@emb-system.hu