EMB-SYSTEM Rendszerház Kft. - GyőrInformatikai tanácsadás, ha megalapozott döntést szeretne hozni.

A megrendelőknek nem az informatikai rendszerek kialakításának lépéseit kell ismerniük, hanem a saját üzleti céljaikat kell elérniük. Az informatikai tanácsadással a megrendelő megismeri az informatikai rendszer bevezetése során felmerülő döntési helyzeteket, a kapott ismeretek birtokában mérlegelni képes a döntésének lehetséges következményeit. Kiszámíthatóvá válnak az informatikai rendszerek bevezetésével járó előnyök, hátrányok.

A cégvezetők számára rendkívül fontos kérdés, hogyan illeszthető be az informatikai megoldások alkalmazása a vállalat üzleti stratégiájába, illetve hogyan növelhető az informatikai támogatás segítségével a vállalat hatékonysága, eredményessége. Mindehhez elengedhetetlen az informatikai stratégia tudatos tervezése, hiszen csak így hozható összhangba az üzleti stratégia, a vállalati jövőkép, a felhasználói igények, illetve az informatikában rejlő lehetőségek.

A hatékony vállalati informatikai stratégia kialakításának első lépése a meglévő erőforrások és feltételek számbavétele, a felhasználói igények felmérése. Szakembereink előzetesen egyeztetett időpontokban és helyszíneken, részletes informatikai felmérés – hardver és szoftver leltár – után jegyzőkönyvben rögzítik a fennálló helyzetet. Beszélgetéseket folytatnak az érintett vezetőkkel, beosztottakkal a fejlesztési, változatási igények és ötletek feltárására.

Az informatikai audit következő lépéseként elkészül egy olyan dokumentáció, amely az előzetes felmérés adatai alapján konkrét javaslatot fogalmaz meg a továbbfejlesztés, a megfelelő informatikai stratégia kialakításának lehetőségeire és alternatíváira. Szakembereink a megvalósítási fázisban is folyamatos támogatást nyújtanak, tanácsaikkal segítve a bevezetéssel, átalakítással kapcsolatos feladatok gördülékeny végrehajtását.

   
Ön itt van: Home Szolgáltatásaink IT szolgáltatások IT tanácsadás

Keressen fel bennünket!

Hívjon minket telefonon:
+36/20/9656-059

Írjon email-t
info@emb-system.hu