EMB-SYSTEM Rendszerház Kft. - GyőrÁtalánydíjas infromatikai rendszerfelügyelet, rendszergazdai szolgáltatás

A már működő rendszerek üzemben tartása a mai komplex infrastruktúrákat tekintve nagy feladat, amelyet nem minden vállalat képes, vagy akar önerejéből, saját szakemberei révén elvégezni. Erre a célra saját alkalmazottakat fenntartani, Őket folyamatosan tovább képezni az esetek nagy többségében nem gazdaságos. Ugyanakkor napjainkban több feladat akár távmenedzsment útján is megoldható, ami versenyképessé teszi a külső cégeket. 

A rendszerek felügyelete kiterjed a: folyamatos, a mindennapi munkával járó beállítások elvégzésére, a munkatársak számára biztosított tanácsadásra, támogatásra, szerver-monitorozás, nagy rendelkezésre állás ügyfeleink telephelyén a rendszernaplókban keletkező üzenetek figyelésére és a szükséges válaszintézkedések megtételére, naprakész biztonsági alkalmazások és védelmi mechanizmusok alkalmazása, folyamatos archiválásra az adatok biztonsága érdekében, a vírusok és a külső támadások elleni folyamatos védekezésre.

Még egy korszerű, megfelelően megtervezett és beüzemelt informatikai rendszer birtokában sem dőlhet senki nyugodtan hátra, minden ilyen rendszer folyamatos felügyeletet igényel. A sokrétű rendszergazdai feladatoktól kezdve, a karbantartáson, szervizen, fejlesztésen, bővítésen át szinte felsorolni is nehéz, hogy mennyi mindenre kell odafigyelni ahhoz, hogy a rendszer működőképességét a megfelelő szinten lehessen tartani. Az egyre bonyolultabbá váló számítástechnikai berendezések és szoftverrendszerek mellett ma már elképzelhetetlen megfelelő szakértelem és tapasztalat nélkül ellátni ezeket az üzemeltetési feladatokat.

Amennyiben cégének nem a fő profilja a számítástechnika, úgy két választása van az informatikai rendszinformatikai szakember,erének üzemeltetésével kapcsolatban. Saját informatikai szakembergárdát tart fenn, és vállalja a szakemberei folyamatos képzésével kapcsolatos nem kis költségeket. A második lehetőség, hogy egy olyan külső szakértő céget bíz meg az üzemeltetéssel, amelyik kellő tapasztalatokkal és referenciákkal bír, és létérdeke dolgozóinak mind szélesebb körű informatikai képzése. Cégünk mind a két esetben hasznos szolgáltatásokat kínál partneri számára: Hardver és szoftver karbantartási szerződések, az üzemeltetési és rendszergazdai feladatok egy részének ellátása, teljeskörű üzemeltetési és rendszergazdai feladatok ellátása (outsourcing), szaktanácsadói feladatok ellátása (rendszeres vagy eseti megbízással), telefonos tanácsadás távfelügyeleti lehetőséggel
   
Ön itt van: Home Szolgáltatásaink IT szolgáltatások Rendszerfelügyelet

Keressen fel bennünket!

Hívjon minket telefonon:
+36/20/9656-059

Írjon email-t
info@emb-system.hu